Om os

Alfa Z Service blev etableret 1. august 2007 i København som et anpartsselskab. I november 2012 omdannedes selskabet således, at det nu er et aktieselskab, under samme CVR-nr. Herefter markedsfører vi os som Alfa Z A/S. Vores målsætningen er, at tilbyde ejendomsdrift og byggepladsservice i et full-service koncept baseret på kosteffektive løsninger, der til enhver tid er tilpasset kundens behov og ønsker. Hos Alfa Z tager alle medansvar for fuld kundetilfredshed, og dette giver sig udslag i en organisation der samlet set er meget fokuseret på opgaverne og kunderne som helhed. Vi lægger stor vægt på at være i dialog med kunden i hele processen, for herigennem at kunne optimere og justere løbende.

Vi betjener os af moderne hjælpemidler og sætter en ære i at følge med udviklingen, både fagligt og teknologisk, således at vi opnår den optimale
udnyttelse af vores ressourcer til glæde for vores kunder. Serviceydelserne er af absolut højeste kvalitet, og vi sammenligner os med de bedste i branchen. Kun ved at have store ambitioner sikres den fortsatte udvikling og stræben mod at være blandt erhvervslivets foretrukne udbydere af rengøringsydelser.

Firmaets arbejde og forholdet til kunder og samarbejdspartnere bygger på et sæt af nedenstående værdier, hvoraf de vigtigste er:

KVALITET
Alfa Z leverer kun ydelser af højeste faglige kvalitet i alle forhold. Vi kender vore begrænsninger, og vi frasiger os hellere en opgave vi ikke har ressourcer eller kompetencer til, frem for at gå på kompromis med væsentlige punkter som kvalitet og arbejdsmiljø.

ENGAGEMENT
Hos Alfa Z er din opgave vores mission. Vi behandler den stillede opgave, som var det vores egen. Ingen opgave er vigtigere end din.

TILGÆNGELIGHED
Vi er altid lige i nærheden, når behovet for assistance opstår. Hos Alfa Z forstår vi erhvervslivets behov for hurtig og professionel service, og vi gør altid vores yderste for at leve op til dette.

RESOURSER
Medarbejderstaben hos os er alle erfarne på deres område. Medarbejderne har til sammen stor faglig viden- og bredde, og alle er ansat direkte hos os, og går i tydeligt markeret tøj. Alle har udleveret nødvendigt sikkerhedsudstyr i selskabets farver. Desuden er alle er instrueret i ergonomiske korrekte arbejdsmetoder og brugen af vores maskinel.