Socialt ansvar og sponsorrater

Hos os er vi klar over, at succes forpligter. Forplitelser betyder ansvar. Ansvar for det samfund vi lever i og bidrager til.

Vi har igennem årene etableret et rigtigt godt samarbejde med flere kommuner på Sjælland, og herigennem fået mulighed for at tilbyde blandt andet socialt udsatte mulighed for at komme på arbejdsmarkedet.

Grundet vores tilknytning til rengørings- og byggebranchen er vi en virksomhed med mange facetter. Vores hovedbeskæftigelse er rengøringsjobs relateret byggebranchen. Det spænder lige fra almindelig rengøring af f.eks. lejligheder klar til indflytning til den mere fysiske oprydning på
byggepladsen.

Et typisk forløb kunne eksempelvis være et kortere praktikforløb med efterfølgende jobtilbud på regulære vilkår tilrettet den enkeltes kompetencer, uddannelsesniveau og peronlige præferencer i det omfang de kan imødekommes. Vi har således mange muligheder for at placere folk i et miljø
de kan trives i – ung som ældre, mand som kvinde. Vi vil endda våge det ene øje, og sige, at vi har ret lav frafaldsprocent på vores jobtræningsforløb.

I flere omgange har vi haft ansatte i flexjob, der blandt andet har varetager chaufførjobs og lettere reparationer af vores omfattende maskinpark. Et job i en fleks ordning kræver naturligvis, at vedkommende er visiteret af kommune og jobcenter.

I alfa Z har vi lang tradition for at sponsorere foreninger og enkeltpersoner forskellige i sammenhænge. Vi har blandt andet sponseret Kraftens Bekæmpelse, Danske Hospitals Klovne.
Derudover har et utal af mere eller mindre lokale enkeltpersoner i sportens verden modtaget støtte. Vi syntes det er vigtigt, at vi som samfundsbevist virksomhed bakker op om ikke alene lokale tiltag, men generelt. Vi vil rigtigt gerne, også på længere sigt. sætte vores fingeraftryk på sager, der ligger os på sinde .