Socialt ansvar og sponsorrater

Hos Alfa-Z er vi klar over, at succes forpligter, og forpligtelser betyder ansvar. Vi tager ansvar for det samfund, vi lever i og bidrager til. Gennem årene har Alfa-Z etableret et stærkt samarbejde med flere kommuner på Sjælland, hvilket har givet os mulighed for at tilbyde socialt udsatte en vej ind på arbejdsmarkedet.

Vores Samarbejde med Kommuner

Alfa-Z har opbygget et godt samarbejde med kommuner på Sjælland, som har gjort det muligt for os at støtte socialt udsatte. Vi tilbyder praktikforløb og jobtilbud, der er tilpasset den enkeltes kompetencer, uddannelsesniveau og personlige præferencer. Vores fleksible tilgang betyder, at vi kan placere folk i et miljø, hvor de kan trives, uanset alder og køn.

Jobmuligheder i Rengørings- og Byggebranchen

Som en virksomhed med dybe rødder i rengørings- og byggebranchen har Alfa-Z mange facetter. Vores hovedbeskæftigelse er rengøringsjobs relateret til byggebranchen, fra almindelig rengøring af lejligheder klar til indflytning til fysisk oprydning på byggepladser. Vi har haft stor succes med at tilbyde praktikforløb, der ofte fører til regulære jobtilbud.

Fleksible Jobløsninger

Alfa-Z har også erfaring med at ansætte medarbejdere i flexjob, hvor de blandt andet varetager chaufføropgaver og lettere reparationer af vores omfattende maskinpark. For at arbejde i en flexordning skal medarbejderen være visiteret af kommunen og jobcenteret.

Sponsorater og Samfundsengagement

Alfa-Z har en lang tradition for at sponsorere foreninger og enkeltpersoner i forskellige sammenhænge. Vi har blandt andet støttet Kræftens Bekæmpelse og Danske Hospitalsklovne. Derudover har vi støttet adskillige lokale sportstalenter. Vi mener, det er vigtigt at bakke op om både lokale og generelle initiativer som en samfundsbevidst virksomhed. Alfa-Z ønsker at sætte sit fingeraftryk på sager, der ligger os på sinde, også på længere sigt.

Ved at vælge Alfa-Z som samarbejdspartner, får du ikke kun en virksomhed, der leverer høj kvalitet inden for rengørings- og byggebranchen, men også en partner med stærk social bevidsthed og engagement i samfundet.