Byggeplads

Byggepladsservice var det der kickstartede os tilbage i 2007. Det betyder vi har haft en del år til at ”øve” os i. Vi har igennem alle årene ikke blot etableret et netværk, men også samlet værdifuld erfaring.

Vi påtager os stort alle former for forfaldent arbejde på byggepladser, ofte startende med skurvognsrengøring. I opstartsfasen er det typisk opgaver som etablering af afspærring og sikkerhedsforanstaltninger. Efterfølgende kan vi tilbyde pladsmænd, en funktion der i det daglige håndterer småopgaver som f.eks. logistik og varemodtagelse. Endnu længere fremme i processen vil der ofte være behov for forskellige former for svabning, støvsugning og renhold. Desværre ser vi alt for ofte, at man i de tidlige faser af byggeriet bliver ramt af vandskader i forbindelse med nedbør af forskellig slags. Heldigvis er vi godt rustet til netop den slags opgaver.

Vi råder over en omfattende maskinpark, der blandt andet tæller høj kapacitets dykpumper, naturligvis vandsugere men også en stor mængde affugtere. En af de almindelige opgaver, kan være generelt udvendigt vedligehold og tilsyn, fordeling af materialer til håndværkere og til stadighed sikre afspærring af pladsen og skiltning.

Kronen på værket, er klargøring til indflytning/ibrugtagning. Her tager vi brillerne på og kommer helt ud i hjørnerne. Der fjernes plastik fra inventar og hvidevare, eventuelle elevatorer poleres, trapper og udenoms områder ryddes for affald og resterende byggematerialer. Vinduer afrenses og poleres.

Vi favner bredt, og med os som samarbejdspartner er serviceopgaverne i sikre hænder under hele byggeriet.