Daglig rengøring

At entrere med os er lig med mere tid til Jeres kerneprodukt, så hvorfor ikke frigøre ressourcerne og lade os tage den daglige rengøring og udenoms vedligehold.

Vores brede pallette af serviceydelser, gør os til en samarbejdspartner der gnidningsløst løser Jeres daglige rengørings- og serviceopgaver. Kompetenceniveauet hos vores medarbejdere er en vigtig faktor os, på den måde sikre vi ikke alene tilfredse medarbejdere, men også en høj ensartet kvalitet.

Rene og veludluftede omgivelser er uomtvisteligt gavnligt for indeklima og arbejdsmiljø, ligesom jeres personales velbefindende sikres. Vi udarbejder en serviceløsning til netop Jeres lokaliteter og krav, således at opgaverne bliver løst til Jeres fulde tilfredshed. Efterfølgende sikre vi via grundig egenkontrol den aftalte kvalitet og servicefrekvens.

I Alfa Z følger vi de nyeste trends i vores fag. Dette gør vi for at optimere arbejdsforhold- og miljø for personalet, ligesom I som kunder får gavn af den seneste know-how både når vi taler om arbejdets udførsel og ikke mindst arbejdsmiljø. Man kan vel næsten sige, at et samarbejde med Alfa Z Service er lig med ”ren” samvittighed.

Ser gulvene lidt ”trætte” ud, er der ingen grund til panik. I Alfa Z ser vi os som specialister i reetablering og efterbehandling. Før en given opgave rådfører os gerne med leverandører og/eller producenter af et gulv, for herigennem at sikre os en optimal behandling af Jeres overflader.