Skurvogne

Vores mangeårige erfaring med klargøring og håndtering af pavilloner og mandskabsvogne har vi hentet hos førende leverandører af skurvognsmateriel.

Her er det typisk vores opgave at sørge for at rutiner omkring mindre ind- og udvendig vedligeholdelse samt rengøring varetages. Derudover er vi bekendt med de forskellige former for tilslutningsmateriel der er omkring pavilloner, mandskabsvogne, let- og pionervogne og kan derved sikre, at alt nødvendigt udstyr er på rette sted.

Vores sædvanligvis brede samarbejde med entreprenører rundt omkring på byggepladser. Har gennem tiderne gjort, at vi har rigtigt mange aftaler om daglige rengøringer af skurvogne. Aftalerne er af både kortere og længere varighed, og tilrettelægges individuelt efter behov. Fleksibilitet er nøgleordet her.

Da vores kundeunderlag hovedsagligt er på regionalt niveau, dækker vi således et geografisk stort område, og vi kan på baggrund af vores organisering i mindre teams normalt reagerer hurtigt på opgaverne.

Vi tør næsten garantere, at vi kan optimere Jeres nuværende løsning af Vi kan blandt andet tilbyde en fastpris aftale på projektet, således at I allerede i budgetfasen er bekendt med omkostningerne til renhold af skurvognene. Vi er naturligvis konkurrencedygtige supply til alle typer vogne.

Vi betragter os som en omkostnings- og servicebevist, og ikke mindst fleksibel
samarbejdspartner. Vi er er her for at løse Jeres serviceopgave når det passer i Jeres planlægning.