Vinduespolering

Jeres facade så regel det første man ved ankomsten til Jeres domicil, derfor er velpolerede vinduer en vigtig af vigtig del førstehåndsindtrykket. En aftale med Alfa Z Service sikre, at Facade og øvrige glaspartier fremstår præsentable.

Vinduespolering fra Alfa Z Service er ikke bare vinduespolering. Rammer og sålbænke såvel som vindueskarme og plader aftørres således, at det samlede vinduesparti fremstår perfekt. Derudover kontrolleres for fejl og mangler på tætningslister, hængsler og hasper. Dersom uregelmæssigheder kan konstateres underrettes kontaktperson.

Vinduespudsere fra Alfa Z Service er særdeles rutinerede i vinduespolering. Vi råder naturligvis over nødvendigt og lovpligtigt sikkerhedsstyr. Vi er rutinerede i brugen af lifte og færdes hjemmevant på stiger.

Arbejdsmiljø og vores medarbejderes sikkerhed ligger os meget på sinde. Det er vores overbevisning, at vi i tæt samarbejde med vores kunder skaber det optimale arbejdsmiljø, og herigennem sikre at sikkerhedsreglerne på området følges.